italoscalvino 2010.03.09. 23:01

egek

Most nem azért, de az Egek ura (up in the air) c. amerikai filmből tök jó európai filmet lehetett volna csinálni, de sajnos szar amerikai filmet csináltak belőle. A film 3/4 részéig minden egészen rendben volt. Jó zene, jó vágás, jó színészek, szuper dialógusok. Nem vagyok oda George Clooneyért, de itt tök hiteles. Tényleg úgy nézett ki az egész, mintha a legprofibb amerikaifilmes stáb rájött volna, hogy nyál nélkül is lehet filmet csinálni.

De nem, nem tudtak. Kellett a nyál, viszont jó hír, hogy az összes nyálat az utolsó negyedre hagyták. Szóval menj be, de amikor először lesütöd a szemed, vagy egy picit is elkezded kínosan érezni magad, akkor gyere ki. Azonnal. És akkor kellemes emlék lesz. Én szóltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://vakpali.blog.hu/api/trackback/id/tr581827249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása